Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Pauluskerk Oegstgeest - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Tok Stichting Tok Kunst en cultuur
Stichting V2 Stichting V2 Kunst en cultuur

Stichting Pauluskerk Oegstgeest

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De monumentale Pauluskerk in Oegstgeest fungeert niet meer als kerk, maar is omgebouwd tot een bruisend cultureel centrum. De Pauluskerk is niet langer bestemd voor kerkdiensten van de Hervormde Gemeente Oegstgeest, maar voor de muziek- en balletlessen van de Muziekschool Leiden. Op zondagen wordt de kerk 's morgens gebruikt door de volle evangelie gemeente. En dan is er nog de fraaie Concertgebouw- uitbouw, zoals de bestuursleden het zelf noemen. Bij de entree van de kerk is door de architect tijdens de renovatie een serre ontworpen waar het publiek tijdens de pauze van een concert onder het genot van een kopje koffie uitkijkt over het aangrenzende landgoed. Voor de nabije toekomst heeft het bestuur nog meer plannen. In het weekend komen structureel meer concerten, literaire bijeenkomsten en dans- en toneelvoorstellingen op het programma.

http://www.cultureelcentrumdepaulus.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in door de overheid erkende culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van kunst en cultuur bevorderen. De belangrijkste sectoren waarin het fonds belegt zijn musea en theaters, maar ook kleine culturele initiatieven passen in het beleggingsbeleid.

Adres:
Warmonderweg 2
2341 KV
Oegstgeest
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .