Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Pauluskerk Oegstgeest - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Incubate Stichting Incubate Kunst en cultuur
Stichting Muzenis Stichting Muzenis Kunst en cultuur
Stichting Stimulans Stichting Stimulans Kunst en cultuur
Stichting Tok Stichting Tok Kunst en cultuur

Stichting Pauluskerk Oegstgeest

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De monumentale Pauluskerk in Oegstgeest fungeert niet meer als kerk, maar is omgebouwd tot een bruisend cultureel centrum. De Pauluskerk is niet langer bestemd voor kerkdiensten van de Hervormde Gemeente Oegstgeest, maar voor de muziek- en balletlessen van de Muziekschool Leiden. Op zondagen wordt de kerk 's morgens gebruikt door de volle evangelie gemeente. En dan is er nog de fraaie Concertgebouw- uitbouw, zoals de bestuursleden het zelf noemen. Bij de entree van de kerk is door de architect tijdens de renovatie een serre ontworpen waar het publiek tijdens de pauze van een concert onder het genot van een kopje koffie uitkijkt over het aangrenzende landgoed. Voor de nabije toekomst heeft het bestuur nog meer plannen. In het weekend komen structureel meer concerten, literaire bijeenkomsten en dans- en toneelvoorstellingen op het programma.

http://www.cultureelcentrumdepaulus.nl/

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Warmonderweg 2
2341 KV
Oegstgeest
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.