Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Orthodox Welzijn - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Orthodox Welzijn

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

Vader Onnufry, monnik, wilde een orthodox klooster opzetten in het noorden van Nederland. Om dit te kunnen realiseren, verenigde hij zich in 1996 met drie anderen in de Stichting Orthodox Welzijn. Naast het oprichten van het klooster in het Friese plaatsje Hemelum, richt de stichting zich ook op het organiseren van maatschappelijke activiteiten. Hiermee wil de stichting onder meer de communicatie tussen orthodoxen in Nederland onderling en tussen orthodoxen en niet- orthodoxen verbeteren.

http://www.kloosterhemelum.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Linnaeusplein 44
9713 GS
Groningen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.