Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Muzenis - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting IJ Producties Stichting IJ Producties Kunst en cultuur
Stichting Incubate Stichting Incubate Kunst en cultuur
Stichting Stimulans Stichting Stimulans Kunst en cultuur

Stichting Muzenis

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Muzenis is een brede initiërende organisatie op het gebied van theatermaken en fungeert als paraplu voor een toenemend aantal activiteiten. Daartoe schept zij een sfeer en reikt een organisatorisch kader aan waarbinnen (beginnende) theatermakers zich prettig voelen en zich kunnen ontplooien. Voor de regio Amsterdam biedt Muzenis in de Cliffordstudio 365 dagen per jaar repetitieruimten aan met flexibele huurperioden. In de Kempenaerstudio worden ruimten voor langere tijd verhuurd. In theaterfaciliteit De Ruimte in de Cliffordstudio worden kindervoorstellingen, familievoorstellingen en avondvoorstellingen gespeeld. Daarnaast organiseert Muzenis schoolvoorstellingen voor basisscholen in Westerpark. De Economische Werkplaats geeft cursussen, workshops en informatiedagen op het gebied van cultureel ondernemerschap aan mensen uit het hele land. De werkplaats Community Theatre Amsterdam maakt verhalen van Amsterdammers zichtbaar onder leiding van professionele theatermakers.

http://www.muzenis.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Cliffordstraat 38
1051 GV
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.