Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Multicultureel Podium Mozaïek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting IJ Producties Stichting IJ Producties Kunst en cultuur
Stichting Incubate Stichting Incubate Kunst en cultuur
Stichting Muzenis Stichting Muzenis Kunst en cultuur

Stichting Multicultureel Podium Mozaïek

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

De Stichting Multicultureel Podium Mozaïek heeft tot doel het bevorderen van de wisselwerking tussen culturen, het bieden van kansen aan (nieuwe) culturele ondernemers en het stimuleren van interculturele expressievormen. Het Podium Mozaïek is onderdeel van de Stichting en is een internationaal cultuurpodium in Amsterdam-West, gevestigd in de voormalige Pnielkerk aan de Bos en Lommerweg. Het programma biedt wereldmuziek, theater, kleinkunst en dans uit binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert Podium Mozaïek regelmatig cultuureducatieve projecten. Podium Mozaïek is ook beschikbaar voor congressen, bedrijfspresentaties en feesten.

http://www.podiummozaiek.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele rits artisitieke ondernemingen door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Bos en Lommerweg 191
1055 DT
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .