Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Jellinekkliniek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Jellinekkliniek

Zorg (Sociale economie)

De Jellinek is opgericht in 1909 als Medisch Consultatiebureau voor Alcoholisme. De Jellinek is de instelling voor verslavingszorg en –preventie in Amsterdam en Gooi- en Vechtstreek. Het is een toonaangevende organisatie voor preventie, behandeling, resocialisatie en zorg aan mensen met verslavingsproblemen en daaraan gerelateerde risicovolle levensstijlen. De Jellinek in Amsterdam is een onderdeel van Arkin, de instelling voor verslavingszorg en geestelijke gezondheidszorg in Amsterdam. In de zorg gaat Arkin uit van de sterke kanten en mogelijkheden van de cliënt. Hierbij wordt steeds gezocht naar de minst beperkende vorm van zorg die leidt tot het beoogde doel. Ook benadert Arkin actief risicogroepen die zich niet zelf aanmelden voor zorg.

http://www.jellinek.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Klaprozenweg 111
1033 NN
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.