Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting IJ Producties - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Carré Stichting Carré Kunst en cultuur
Stichting Incubate Stichting Incubate Kunst en cultuur
Stichting Muzenis Stichting Muzenis Kunst en cultuur

Stichting IJ Producties

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Stichting IJ Producties organiseert jaarlijks Over het IJ Festival. Over het IJ Festival is hét festival in de zomer op de kop van Amsterdam. Het pontje over het IJ brengt je van de hectische stad naar de overkant. De eerste stap, eenmaal weer op vaste grond, brengt je uit je dagelijkse sleur. Elf dagen lang zijn er meer dan vijventwintig bijzondere voorstellingen te zien op verschillende onverwachte en verrassende locaties. Deze locaties kun je vinden rondom de NDSM-werf, op Overhoeks en op Amsterdam Centraal. Naast unieke locaties zijn ook veel voorstellingen alleen bij Over het IJ Festival te zien. Tussendoor kun je genieten van een drankje of heerlijk eten op het festivalterrein.

http://www.overhetij.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
TT Neveritaweg 15
1033 WB
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.