Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting het Volle Leeven - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting het Volle Leeven

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Het Volle Leeven is een in 1987 opgerichte stichting met als doel het creëren en in stand houden van een woonwerkgemeenschap gebaseerd op de doelstellingen van de Emmausbeweging. Emmaus biedt plaats aan mensen die op basis van hun idealen willen bijdragen aan een betere samenleving en aan mensen die afkomstig zijn uit een probleemsituatie. Inherent aan Emmaus is de strijd tegen verspilling, overconsumptie en milieuverontreiniging omdat deze zaken elke weg naar een betere wereld dwarsbomen. Emmaus Beeklaan wordt gedragen door inwonende medewerkers en vrijwilligers. Gezamenlijk werkt men in het kringloopbedrijf en geeft hiermee waarde terug aan wat is afgedankt, tegelijk voorziet de gemeenschap hiermee in haar bestaan. De bewoners krijgen geen salaris maar inwoning en zakgeld waardoor het mogelijk is jaarlijks ook projecten te steunen die de leefomstandigheden van minder bedeelden structureel verbeteren.

http://www.emmaus-beeklaan.nl

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Beeklaan 315
2562 AJ
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.