Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Stichting Diaphora

Zorg (Sociale economie)

De stichting Diaphora ontwikkelt in Nederland, op bijzondere locaties, kleinschalige woon- en zorgvoorzieningen voor mensen met dementie. Als eerste locatie heeft de stichting Diaphora begin Villa Saesveldt te Velp geopend. Een initiatief van Frank Moust, die zelf met dementie is geconfronteerd via zijn eigen moeder. ‘Mijn moeder was midden vijftig toen de dementie haar leven een andere wending gaf. Het verpleeghuis waar zij terechtkwam, vond ik om meerdere redenen niet passend genoeg voor haar’. Hieruit is uiteindelijk de stichting Diaphora en Villa Saesveldt ontstaan. Villa Saesveldt biedt plaats aan maximaal twaalf dementerende bewoners, met ruime individuele kamers en diverse gemeenschappelijke ruimtes. De villa biedt een prettige, huiselijke en veilige woon- en leefomgeving voor zowel de dementerende bewoners, alsook voor familie en naasten daarvan. Het aantal personen in de 24-uurs verzorging is daarbij uiteraard in overeenstemming met de sfeer en kwaliteit van de beoogde zorgwijze.

http://www.stichting-diaphora.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Arnhemsestraatweg 354
6881 NK
Velp
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .