Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting de Refter - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting de Refter

Wonen (Sociale economie)

In het woonwerkpand De Refter, te Ubbergen, wonen ongeveer 85 mensen in verschillende woonvormen: éénpersoons-, meerpersoons-, gehandicapten-, oudereneenheden en woongroepen. De laatste vormt de grootste groep binnen De Refter. De sfeer, de leeftijd en het karakter van de bewoners binnen elke woongroep onderscheidt de woongroepen onderling. Het beheer van het woon- en werkpand wordt door de bewoners zelf gedaan. Iedere bewoner werkt hier aan mee in één of meerdere ‘deelgroepen’. Maar de bewoners van De Refter beheren het pand niet alleen zelf, ze besturen de stichting ook zelf. Zij doen dit op democratische wijze. De bewoners bepalen gezamenlijk het beleid van Stichting de Refter. Daarnaast zorgen zij ook voor het bijbehorende natuurgebied.

http://www.derefter.nl

Wonen

In deze sector financiert Triodos Bank veelal woongroepen- en verenigingen die een grote sociale verbondenheid kennen.

Adres:
Rijksstraatweg 37
6574 AC
Ubbergen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.