Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting de Gouden Zon - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting de Gouden Zon

Zorg (Sociale economie)

Stichting De Gouden Zon is een kleinschalige leefgemeenschap en zorgboerderij waar mensen met en zonder verstandelijke handicap en/of psychische stoornis samen wonen, werken en leven. Jos van Loon en zijn vrouw Anneke van Loon zijn de oprichters van de stichting en op dit moment vormen zij ook de directie. Zij hebben ruimschoots ervaring in de opvang van psychiatrische en/of gehandicapte patiënten. Met hun project willen ze bereiken dat mensen met en zonder verstandelijke beperking samen leven en wonen. In de ruime woonboerderij wonen inmiddels al zeven mensen met een verstandelijke beperking en/of een psychische stoornis. Iedereen heeft een eigen kamer en er zijn een grote gemeenschappelijke ruimte, een grote keuken en een badkamer. In het voorhuis is het mogelijk om begeleid te wonen. Er is een samenwerkingsverband met Stichting de Trans opgezet met als doel de invulling van de plaatsen en verdere ondersteuning door middel van kennisoverdracht. Leefgemeenschap en zorgboerderij De Gouden Zon is een plek waar openheid om van elkaar te leren centraal staat en een voorbeeld van een gemeenschap waarbinnen gestreefd wordt naar eenheid en liefde.

http://www.gouden-zon.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Bronnegerstraat 25
9531 TG
Borger
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.