Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting de Buitenwacht - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stichting Padma Zeeland Stichting Padma Zeeland Maatschappelijke projecten
Stichting Vluchtelingkinderen Stichting Vluchtelingkinderen Maatschappelijke projecten
Trabocca Trabocca Maatschappelijke projecten
Willebrordus Demos Sportvereniging Willebrordus Demos Sportvereniging Maatschappelijke projecten

Stichting de Buitenwacht

Maatschappelijke projecten (Sociale economie)

De Buitenwacht is een uniek interreligieus en multicultureel gemeenschapscentrum in de wijk Oud Krispijn in Dordrecht. Het centrum is opgericht in 1982 op initiatief van drie theologen en hun vrouwen. De Buitenwacht wil een plek zijn waar mensen vanuit diverse achtergronden elkaar kunnen ontmoeten, waarderen en versterken. Het centrum biedt plaats aan een breed scala aan activiteiten. Zo biedt het cursussen aan, verzorgt het huiswerkbegeleiding en integratieprojecten, deelt het voedselpakketten uit en zet het zich in voor maatschappelijke acties. De Buitenwacht ziet het als een verrijking als mensen vanuit hun verschillende levensopvattingen een bijdrage leveren aan de samenleving. Inmiddels zetten zo’n 80 vrijwilligers zich in voor De Buitenwacht.

http://www.buitenwachtdordrecht.nl

Maatschappelijke projecten

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere initiatieven op het gebied van sociale voorzieningen, werkgelegenheids- programma's, (re) integratie, jongeren- centra en wijkcentra.

Adres:
Bosboom Toussaintstraat 67
3314 CB
Dordrecht
Nederland

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.

 

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.