Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

De Beukenhof

Zorg (Sociale economie)

De sociaal-therapeutische boerderij De Beukenhof in Breda is in 1984 opgezet met het doel om biologisch-dynamisch geteelde producten te verkopen en een woon/werkplek te bieden aan verstandelijk gehandicapten. Inmiddels werken er 28 verstandelijk gehandicapten op de boerderij en wordt de zorg ingezet door Lievegoed. Het leven op de boerderij kent een vast ritme, hier hebben de gehandicapten baat bij. De gehandicapte deelnemers worden aangesproken op hun sociale vermogen en gesterkt in hun gevoelens van mens zijn. Dit gebeurt door deelname aan culturele activiteiten, het wonen in de gemeenschap en door het werk waarmee ze andere mensen voorzien in hun behoeften. In de sociaal-therapeutische begeleiding zijn de kunstzinnige omgeving en het levensritme van grote praktische betekenis.

http://www.stichtingdebeukenhof.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Vuchtschootseweg 41
4838 GJ
Breda
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.