Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Amerpoort - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Amerpoort

Zorg (Sociale economie)

Amerpoort ondersteunt op deskundige en betrokken wijze mensen met een verstandelijke beperking. Ieder mens wil zelfinhoud geven aan zijn leven, en heeft recht op een volwaardige plaats in de maatschappij, dat zijn de uitgangspunten van Amerpoort.

Amerpoort ondersteunt cliënten zoveel mogelijk bij het beantwoorden van hun vragen op het gebied van wonen, dagbesteding, vrijetijdbesteding en in de thuissituatie. Samenwerking met cliënten en hun familie en vrienden, maar ook met externe partijen leidt tot dienstverlening op maat.

De cliënten zijn voor Amerpoort het kompas: zij wijzen de weg bij de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. Amerpoort creëert voor haar medewerkers een inspirerende werkomgeving en biedt hen ruimte voor verdere ontplooiing. Vanuit de missie van Amerpoort oefenen de medewerkers vol passie hun vak uit.

http://www.christophorus.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Zandheuvelweg 11
3744 PA
Baarn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.