Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Behoud Waardevol Erfgoed - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stena Realty Stena Realty Duurzaam vastgoed
Stichting Diemensie Stichting Diemensie Duurzaam vastgoed

Stichting Behoud Waardevol Erfgoed

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

De Stichting Behoud Waardevol Erfgoed (SBWE) heeft tot doel oude panden in Den Haag te behouden voor bewoners en gebruikers met lage inkomens. Op deze wijze wil de stichting de diversiteit, de sociale structuur en het karakter van de binnenstad bewaren. Panden die gesloopt dreigen te worden, worden gekocht en beheerd door SBWE. Het opknappen wordt zoveel mogelijk samen met de bewoners gedaan waardoor het gebruik betaalbaar kan blijven.

http://www.sbwe.nl/

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Gedempte Burgwal 61
2512 BS
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.