Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stichting Antroz - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stichting Antroz

Zorg (Sociale economie)

Huize Valckenbosch (1956) is een verzorgingshuis met een visie vanuit de antroposofie en christengemeenschap. Het is onderdeel van de Stichting Antroz en biedt zorg en wonen aan 80 bewoners. De antroposofische verpleeg- en verzorgingswijze beschouwt de mens als een eenheid van lichaam, ziel en geest. Dit komt tot uitdrukking in therapieën, kunstzinnige activiteiten, cursussen en gespreksgroepen, voortkomend uit de antroposofie of samenhangend met religieuze inhouden. Maaltijden worden bereid uit grondstoffen uit biologisch-dynamische landbouw en het gebouw zelf is, waar mogelijk, zo organisch mogelijk vormgegeven. Sinds kort maakt het Leendert Meeshuis, een antroposofisch verpleeghuis in Bilthoven ook deel uit van de Stichting Antroz.

http://www.antroz.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Van Tetslaan 2
3707 VD
Zeist
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .