Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Noorder Poort - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Noorder Poort

Levensbeschouwing (Cultuur en welzijn)

De Noorder Poort is een zen centrum voor beginnende en ervaren zenbeoefenaars. De organisatie biedt een veelzijdig programma aan. Zen centrum Noorder Poort is in 1996 opgericht als zen - trainingscentrum van het International Zen Institute in de traditie van zenmeester Gesshin Prabhasa Dharma. Het zencentrum wordt op dit moment geleid door haar opvolgster, de Nederlandse zenmeester Jiun Hogen roshi.

http://www.zenleven.nl

Levensbeschouwing

Triodos Bank financiert een breed palet van ondernemers en initiatieven die op een of andere manier bijdragen aan kwaliteit van leven. Vanuit onze visie dat elk individu zichzelf binnen zijn of haar eigen levensbeschouwing moet kunnen ontplooien, financieren wij ook levensbeschouwelijke initiatieven van verschillende gezindte en uiteenlopende opvattingen.

Adres:
Butenweg 1
8351 GC
WAPSERVEEN
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.