Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Gezondheidscentrum De Lemniscaat - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Gezondheidscentrum De Lemniscaat

Zorg (Sociale economie)

De Lemniscaat is een antroposofisch gezondheidscentrum in Leiden. In de praktijk bevinden zich twee huisartsen, een consultatiebureau-arts en verschillende therapeuten. De zorg is antroposofisch: de artsen en therapeuten combineren de reguliere behandelmethoden met antroposofische ideeën en behandelingen. Vanuit een ruimere visie op de mens wordt er meer tijd genomen voor gesprek, wordt er vaak natuurlijke medicatie toegepast en worden zo nodig therapieën ingezet zoals kunstzinnige therapie, gesprekstherapie, badtherapie, ritmische massage, euritmie en natuurvoedingstherapie. De praktijk is niet al te groot zodat er ook voldoende tijd voor de mensen is en er een zekere mate van rust heerst. Wekelijks hebben artsen en therapeuten overleg over patiënten die extra aandacht behoeven. Er is ook aandacht voor vernieuwing, er is bijvoorbeeld een kleurenlicht-bad geïnstalleerd. Dit is een nieuwe therapie die mogelijkheden biedt bij onder meer depressie en vermoeidheidsklachten.

http://www.de-lemniscaat.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Schelpenkade 40
LEIDEN
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.