Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stg. Kringloopcentrum Bohero - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Octalix Octalix Milieutechnologie
Soil & More International Soil & More International Milieutechnologie
Stichting Trésor Stichting Trésor Milieutechnologie

Stg. Kringloopcentrum Bohero

Milieutechnologie (Natuur en milieu)

Kringloopcentrum Bohero is een stichting die de inzameling en verkoop van gebruikte goederen verzorgt in Borculo en omgeving. De stichting is in 1977 opgericht door Raad van Kerken in Borculo in het kader van het project Nieuwe Levensstijl, waarin anders omgaan met het milieu een belangrijk onderwerp was. De organisatie wordt grotendeels gerund door vrijwilligers. De opbrengsten van de verkoop van kringloopgoederen wordt besteed aan armoedebestrijdingsprojecten in binnen- en buitenland, met name in Oost-Europese landen zoals Roemenië, Moldavië en Oekraïne.

http://www.bohero.nl

Milieutechnologie

In deze sector financiert Triodos Bank veelal innovatieve bedrijven, die onder andere actief zijn op het gebied van recycling en transport. Gemene deler is dat deze bedrijven proberen de milieu-impact van producten en productieprocessen te verminderen.

Adres:
Borculo
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.