Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stg Aardewerkplaats Amiel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stadslab Stadslab Kunst en cultuur
Stedelijk Museum Stedelijk Museum Kunst en cultuur
Stichting Carré Stichting Carré Kunst en cultuur

Stg Aardewerkplaats Amiel

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Stichting Aardewerkplaats Amiel bestaat sinds 1990. Geïnspireerd door de antroposofie is het doel van de stichting de organische vormgeving en de kunst van het samenwerken verder te ontwikkelen en in de samenleving te actualiseren. Aardewerkplaats Amiel biedt een driejarige beroepsopleiding en begeleiding in organische vormgeving. In de werkplaats wordt de werking van vorm op mens, plant en dier onderzocht. Ook worden er trainingen en bijeenkomsten met betrekking tot de kunst van het samenwerken georganiseerd. Hiermee wordt samenwerken bedoeld dat vrij is van beoordeling of het opleggen van de eigen wil. Het gaat om samenwerken waarbij het in gelijkwaardigheid inzetten van elkaars persoonlijke vermogens en talenten centraal staat. Daarnaast geeft Aardewerkplaats Amiel ruimte aan kunstenaars en andere ondernemers om met elkaar samen te werken vanuit een vernieuwende sociale impuls. Men kan tijdelijk of voor langere tijd in de Aardewerkplaats een atelier huren.

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Windheuvelstraat 3
6971 JV
BRUMMEN
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.