Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stena Realty - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Stena Realty

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Stena Realty (Hoofdkantoor: Burgemeester Haspelslaan 61, Amstelveen) is sinds 1987 actief op de commerciële vastgoedmarkt. Sindsdien is haar onroerend goed portefeuille aanzienlijk gegroeid en heeft zich naast Nederland uitgebreid over een aantal Europese landen en de Verenigde Staten. Stena Realty is eigenaar van projecten in onder meer Nederland, Frankrijk en de verenigde Staten. Gezien de omvang van de portefeuille brengt deze ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich mee. Duurzaamheid is daarmee een integraal onderdeel van haar strategie geworden. Stena Realty streeft daarom naar een zo laag mogelijke CO2 uitstoot, waarbij minimaal een energielabel B voor elk pand de ambitie is. In 2009 is door Stena Realty een kantoorpand aan de Parkstraat 20 te Den Haag verworven (foto) welke na een zorgvuldige screening door Triodos Bank is gefinancierd.

http://www.stenarealty.com

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Burgemeester Haspelslaan 61
1181 NB
Amstelveen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.