Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Stadsherstel Zaanstreek N.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stena Realty Stena Realty Duurzaam vastgoed

Stadsherstel Zaanstreek N.V.

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Stadsherstel Zaanstreek NV is een samenwerking tussen Stadsherstel Amsterdam NV en de Zaanse woningcorporatie Parteon. Eind 2009 heeft Stadsherstel Zaanstreek 23 gebouwen op de Zaanse Schans aangekocht met als doel dit unieke cultureel erfgoed te behouden. De Zaanse Schans is een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van Nederland met haar karakteristieke houten huisjes, molen en gebouwen. Stadsherstel Amsterdam is de grootste restaurerende organisatie van Nederland en zet zich in voor erfgoed, kunst en cultuur. Stadsherstel is altijd op zoek naar de meest passende (her)bestemming van haar bezit, dat zij onderhoudt, beheert en verhuurt variërend van woonhuizen tot kerken en industriële monumenten. Voor meer informatie: www.stadsherstel.nl Parteon zorgt voor plezierig wonen in de Zaanstreek. Parteon bouwt, verhuurt en verkoopt woningen en werkt met samenwerkingspartners in de regio aan vitale buurten en leefbare wijken. Parteon is de grootste woningcorporatie in de Zaanstreek. Voor meer informatie: www.parteon.nl

http://www.stadsherstel.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Kalverringdijk 1
1509 BT
Zaandam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.