Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Split Second Sound - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Soraya Ebrahimi Soraya Ebrahimi Kunst en cultuur
Spanjaardshof Spanjaardshof Kunst en cultuur
Stadschouwburg Amsterdam Stadschouwburg Amsterdam Kunst en cultuur
Stadslab Stadslab Kunst en cultuur

Split Second Sound

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Het in 2004 door Jochem Jacobs en Bouke Visser opgerichtte Split Second Sound componeert, produceert en levert sounddesign. In oktober 2007 heeft Sander van Gelswijck zich bij het tweetal gevoegd. Alledrie hebben zij de studie muziektechnologie aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht afgerond. Door muziek, technologie en creativiteit te combineren bieden ze unieke producten voor vooral advertenties en films. Ook produceren en mixen ze muziekalbums. Ze beheersen een grote diversiteit aan muziekstijlen en geven advies op het gebied van muziektechnologie.

http://www.splitsecondsound.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Gedempt Hamerkanaal 12
1021 KM
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.