Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Splinter Natuurlijk Wonen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Studio M Studio M Productie
Tenso Tenso Productie

Splinter Natuurlijk Wonen

Productie (Sociale economie)

Splinter Natuurlijk wonen. “Ontwerpers die het Maken”. Advies, Ontwerp en Realisatie van Keukens, Kasten, Tafels, etc. Meubelmakerij Splinter Natuurlijk Wonen wordt sinds de oprichting in 1980 met passie gerund door Henk H.J. Huppelschoten. Duurzaam en Eerlijk in de keuze van materialen, met Respect voor Mens en Milieu. Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen unieke woonsituatie en specifieke woonwensen. Door goed luisteren en aanvoelen wat u wilt, scherpe waarneming, vakmanschap, kennis van mogelijkheden, en het verkennen van grenzen, kunnen wij samen met u iets moois creëren. Zuiver maatwerk in hout, steen, staal en glas. Afgewerkt met natuurlijke olie en was van AURO natuurverven. Echt Mooi, Echt Anders. Splinter Natuurlijk Wonen werkt uitsluitend op afspraak en geeft advies aan huis.

http://www.splinternatuurlijkwonen.nl

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Welsummerweg 29
7722 RP
Dalfsen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.