Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van SPIRIT breakfast, Lunch and Dinner - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Salt Organic Salt Organic Natuurvoeding
Stadsbakkerij Broodt Stadsbakkerij Broodt Natuurvoeding

SPIRIT breakfast, Lunch and Dinner

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Spirit maakt goed eten dat beter smaakt. Beter in je mond, in je hoofd én in je hart. Je vindt er alleen gerechten die elke dag eigenhandig zijn klaargemaakt met respect voor mens, dier, milieu en economie.

Spirit heeft een gevarieerd vegetarisch buffet, zowel warm als koud. Ze kiezen het beste van de natuur, alle producten zijn 100% biologisch. De koks werken met de ingrediënten van het seizoen waarmee ze dagelijks de smaakpapillen van de gasten prikkelen.

Sinds 2 februari 2012 is Spirit 100% biologisch gecertificeerd door Skal. Spirit is daarmee het vierde restaurant in Nederland met een 100% Eko-keurmerk Horeca. Bijzonder aan het concept van Spirit is dat je betaalt voor het gewicht van je bord. Bij de kassa wordt je bord gewogen. Zo kunnen gasten zelf bepalen wat ze willen eten, maar ook hoeveel. Spirit vormt het hart van De Groene Passage, het groene winkelhart van Rotterdam. ’s Zomers is er een heerlijk terras.

Deze Youtube video kunt u nog niet bekijken.

Accepteer eerst cookies om dit mogelijk te maken.

Accepteer cookies

http://www.spiritrotterdam.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Mariniersweg 9
3011 NB
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.