Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van SpeelBoek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Saru Soda Saru Soda Winkels Non-food
Spirit Amsterdam Spirit Amsterdam Winkels Non-food
St1 gallery St1 gallery Winkels Non-food

SpeelBoek

Winkels Non-food (Sociale economie)

In het hart van de oude binnenstad van Amersfoort vindt u een unieke combinatie van twee winkels in één. Op deze mooie locatie hebben Dorothee Postel en John Schrijnemakers hun speelgoed en kinderboekwinkel SpeelBoek. De kinderboekwinkel verkoopt meer dan 6000 verschillende leuke, spannende en informatieve boeken. Er zijn boeken voor alle leeftijden, op alles leesniveaus en met alle denkbare thema’s. De speelgoedwinkel heeft een brede collectie van leuk en duurzaam speelgoed. Het speelgoed is afkomstig van vele verschillende leveranciers uit zowel het binnen als het buitenland. Daarnaast heeft SpeelBoek ook nog een uitgebreid assortiment gezelschapspellen, luisterboeken, kindermuziek en feest- en verkleedkleding. In de winkel is voor de kinderen ook een speelplek en een leeshoekje, en in de zomer kunnen de kinderen zelfs buiten spelen met een waterbaan.

http://www.speelboek.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Krommestraat 24-26
3811 CC
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.