Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Soraya Ebrahimi - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Somewhere Somewhere Kunst en cultuur
Sophie's Kunstprojecten Sophie's Kunstprojecten Kunst en cultuur
Spanjaardshof Spanjaardshof Kunst en cultuur
Split Second Sound Split Second Sound Kunst en cultuur

Soraya Ebrahimi

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Soraya Ebrahimi is professioneel fotografe en is afgestudeerd aan Fotoacademie Amsterdam, richting Journalistiek Documentaire en Portretfotografie (2004). Daarvoor heeft zij de Masteropleiding fotografie aan de Kunstacademie in Iran gevolgd (1999) en is zij afgestudeerd aan de Kunstacademie in de richting Fotografie in Teheran, Iran (1989). Het interessegebied van Soraya Ebrahimi beslaat sociale documentaire fotografie. Reportages en portretten van mensen in relatie tot samenleving en multiculturaliteit.

http://www.soraya-ebrahimi.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Groenhoek 57
Driebergen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.