Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Sophie's Kunstprojecten - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Smart Estate B.V. Smart Estate B.V. Kunst en cultuur
Somewhere Somewhere Kunst en cultuur
Soraya Ebrahimi Soraya Ebrahimi Kunst en cultuur
Spanjaardshof Spanjaardshof Kunst en cultuur

Sophie's Kunstprojecten

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Sophies Kunstprojecten is een kunstenaarsinitiatief dat zich al meer dan 25 jaar inzet voor ruimte en gelegenheid voor kunst in de stad Utrecht.

Sophies Kunstprojecten bestaat uit Stichting Sophia en Stichting Professioneel Atelierverhuur Nederland. Samen realiseren en beheren deze stichtingen werkruimte voor kunstenaars, creatieve ondernemers en culturele instellingen. Op dit moment verhuren ze samen ruim 250 ruimtes in 12 verschillende panden. Daarmee is Sophies Kunstprojecten een van de grootste werkruimtekoepels van Nederland.

Naast ateliers en kantoren beheert Sophies Kunstprojecten ook repetitie-, cursus- en expositieruimtes. Regelmatig realiseren ze in samenwerking met huurders culturele manifestaties en projecten.

http://www.sophieskunstprojecten.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Gruttersdijk 12
3514 BG
Utrecht
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.