Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Smart Estate B.V. - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Sis Josip Sis Josip Kunst en cultuur
Somewhere Somewhere Kunst en cultuur
Sophie's Kunstprojecten Sophie's Kunstprojecten Kunst en cultuur

Smart Estate B.V.

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

SMART Estate B.V. is de monumenten bv waarin het pand van het voormalig Pathologisch Anatomisch Laboratorium op het WG terrein in Amsterdam Oud West is ondergebracht. Dit pand is aangekocht en ontwikkeld tot onder meer een multifunctioneel platform voor hedendaagse beeldende kunst met tentoonstellingszalen, een auditorium annex vlakke vloertheater, filmzalen, projectruimten en ateliers voor een internationaal residency programma. DOEN participeert in de aankoop van het pand waarin dit nieuwe culturele complex is gevestigd.

http://www.lab111.nl/broedplaats

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Triodos Cultuurfonds

Triodos Cultuurfonds is het enige beursgenoteerde culturele beleggingsfonds van Nederland. Het fonds belegt in culturele projecten die de ontwikkeling en het behoud van cultuur stimuleren. Naast grote projecten passen ook kleinere culturele initiatieven in het beleggingsbeleid. Zo belegt het fonds bijvoorbeeld in musea, theaters, kunstenaars en podia.

Adres:
Arie Biemondstraat 111
1054 PD
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.