Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Slagerij De Groene Weg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Stadsbakkerij Broodt Stadsbakkerij Broodt Natuurvoeding
Stoker Holland Stoker Holland Natuurvoeding

Slagerij De Groene Weg

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Bert Nijkamp runt sinds 1990 De Groene Weg slagerij in Apeldoorn, aan de Asselsestraat 31. In 2005 is de slagerij na een grondige verbouwing veranderd in een moderne eigentijdse slagerij. De Groen Weg heeft verantwoordelijke producten die bovenal erg lekker zijn. De slagerij heeft een zeer ruim assortiment vlees en vleesproducten, heerlijke vleeswaren, soepen en maaltijden (diepvries). De biologische slagers van De Groene Weg maken zich iedere dag sterk voor lekker, natuurlijk vlees. Zij stellen hoge eisen aan het vlees en kunnen daardoor een veilig, kwalitatief hoogwaardig product garanderen. De Groene Weg slagers verkopen uitsluitend vleesproducten die afkomstig zijn van de biologische landbouw.

http://www.degroeneweg.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Asselsestraat 31
7311 EC
Apeldoorn
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.