Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Zorghotel de Veenkoloniën - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Zorghotel de Veenkoloniën

Zorg (Sociale economie)

Zorghotel de Veenkoloniën herbergt een ‘hotel’ voor tijdelijk revaliderende personen die na een operatie niet zonder hulp in eigen huis kunnen verblijven. Steeds meer patiënten weten deze locatie te vinden midden in de Veenkoloniën van Wildervank. Patiënten ontvangen hier zorg op maat door professionele zorgverleners in een huiselijke sfeer. Bij het hotel hoort ook restaurant ‘het Turfschip’ waar niet alleen patiënten, maar ook gasten welkom zijn. Daarnaast is Thuiszorgorganisatie Servicebureau Zorgerij gehuisvest in het zorghotel. Bij deze organisatie ligt sinds 1999 de basis waaruit het idee voor het zorghotel in 2008 ontstaan is.

http://www.zorg-hotel.nl/

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
K.J de Vriezestraat 1
9905 PM
Wildervank
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.