Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Saskia Plagge - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Saskia Plagge

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Saskia Plagge is een zeer begaafd celliste. Op vijfjarige leeftijd kreeg ze haar eerste cellolessen van haar vader en sindsdien studeerde ze bij diverse grootheden uit de cellowereld en volgde barokcellolessen bij Wouter Möller. Saskia voltooide in 2003 haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam. Sinds 2004 vormt Saskia met klarinettist Arno Stoffelsma en pianiste Cathelijne Noorland 'Trio Burlesco'. Met dit trio trad ze op in het tv-programma 'Vrije Geluiden'. In 2008 won het trio op het Vrienden-kransconcours van het Concertgebouw de publieks-, de pers- en de AVRO klassiekprijs. Naast haar activiteiten met het Trio Burlesco is Saskia Plagge als vast orkestlid verbonden aan Het Brabants Orkest. Daarnaast geeft zij ook regelmatig recitals met pianiste Noriko Yabe. Saskia Plagge bespeelt een cello van de Franse vioolbouwer Vuillaume uit 1872.

http://www.trioburlesco.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Kievitspad 24
3815 TN
Amersfoort
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.