Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Samuël Reiziger en Tessa Boerman - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Rialto Rialto Kunst en cultuur
Saskia Plagge Saskia Plagge Kunst en cultuur
Scheepvaartmuseum Scheepvaartmuseum Kunst en cultuur

Samuël Reiziger en Tessa Boerman

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

Samuël Reiziger en Tessa Boerman zijn beide al jaren werkzaam in de culturele sector. Samuël produceert films die betrekking hebben op maatschappelijke participatie en diversiteit in kunst en cultuur. Zo werkt hij voor gemeenten die zich bezig houden met sociaal maatschappelijke ontwikkeling. Daarnaast behoren ook instellingen die zijn gericht op kunst- en cultuureducatie tot zijn opdrachtgevers. Tessa is werkzaam in de film- en mediasector en heeft een breed netwerk in het stedelijke en landelijke kunstenveld. Naast haar werk als documentaire regisseur is zijn bestuurslid van het Oerol Festival, het jaarlijks locatietheaterfestival op Terschelling. Daarnaast adviseert zij uiteenlopende kunstinstellingen en was zij voorheen lid van de Raad voor Cultuur, de adviesraad van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

http://www.visualgain.com

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Pretoriusstraat 39
1092EZ
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.