Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Rudolf Steiner Verpleeghuis

Zorg (Sociale economie)

Het in Den Haag gelegen Rudolf Steiner Verpleeghuis is een kleinschalig verpleeghuis op antroposofische grondslag. Het verpleeghuis dat in 1923 is opgericht door de arts F.W Zeylmans van Emmichoven, draagt de naam van de grondlegger van de antroposofie. In het verpleeghuis wordt gewerkt vanuit een antroposofische mensvisie. Genezen betekent in deze visie het in harmonie brengen van lichaam ziel en geest. Het verpleeghuis biedt daarom naast reguliere medische en verpleegkundige zorg ook aanvullende antroposofische therapieën om deze harmonie te bereiken. Dit alles gebeurt in een kleine veilige en betrokken leefomgeving, waarbinnen iedereen kan zijn wie hij of zij is. Plannen voor nieuwbouw en renovatie van het Rudolf Steiner Verpleeghuis zijn in ontwikkeling.

http://www.rudolfsteinerverpleeghuis.nl

Zorg

In deze sector financiert Triodos Bank ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorgboerderijen, gezinshuizen en multi-functionele welzijnsaccommodaties.

Adres:
Nieuwe Parklaan 58
2597 LD
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.