Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Rostockweg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Rostockweg

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In 2008 werd het kantoorpand aan de Rostockweg in Groningen aangekocht door Triodos Vastgoedfonds. De huurder van het pand is Wolter & Dros, een landelijk werkend installatiebedrijf die integraal en complementair technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert. Dit oorspronkelijk niet met een duurzame ambitie gebouwde pand is door Wolter & Dros in 2007 als casco gekocht en van een zeer vooruitstrevend duurzaam energieconcept voorzien. Daardoor heeft het pand nu een A+ energie label en voldoet het aan alle eisen die Triodos Vastgoedfonds stelt aan een duurzaam gebouw.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde open-end vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde of beheerde panden en monumenten. Het fonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels. Indien passend kan echter ook in bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven worden belegd. Beleggingen vinden plaats in Nederland. Aankoop en beheer van de panden gebeurt in samenwerking met Bouwfonds Real Estate Investment Management.

Adres:
Rostockweg 3
Groningen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .