Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Rostockweg - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Rostockweg

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

In 2008 werd het kantoorpand aan de Rostockweg in Groningen aangekocht door Triodos Vastgoedfonds. Dit oorspronkelijk niet met een duurzame ambitie gebouwde pand is als casco gekocht en van een zeer vooruitstrevend duurzaam energieconcept voorzien. Daardoor heeft het pand nu een A+ energie label en voldoet het aan alle eisen die Triodos Vastgoedfonds stelt aan een duurzaam gebouw.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Rostockweg 3
Groningen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.