Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Ridderhofstad Hindersteyn - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
RVL826 RVL826 Duurzaam vastgoed
Residence Copes Residence Copes Duurzaam vastgoed

Ridderhofstad Hindersteyn

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Ridderhofstad Hindersteyn ligt aan de Langbroekerwetering in Langbroek in het zuid-oostelijke deel van de provincie Utrecht. Langs deze idyllische 13e eeuwse wetering ligt een tiental historische buitenplaatsen met een middeleeuwse oorsprong. De meeste van deze kastelen zijn nog particulier bewoond, en Ridderhofstad Hindersteyn is een van deze kastelen. Op het terrein, gesticht in omstreeks 1300, bevinden zich een hoofdhuis, tuinmanshuis, poorthuis, oranjerie/koetshuis inclusief werkschuren. Deze gebouwen zijn omgeven door een buitenplaats, waarvan de traditionele kenmerken door de tijd heen behouden zijn gebleven, waaronder een moes- en kruidentuin, slangenmuur, kassen, doolhof en een in de middeleeuwen aangelegd park met vijver en bospartijen. Het geheel is omsloten door een slotgracht. Hindersteyn is een Rijks beschermde buitenplaats en valt als geheel onder de Monumentenwet.

http://www.hindersteyn.nl

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Adres:
Langbroekerdijk A 121
3947 BG
Langbroek
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.