Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Restaurant Het Tramlokaal - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Restaurant Het Tramlokaal

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Sinds 2002 zijn Jaap Blokland en Simone Diesveld de eigenaren van een prachtig cultuurhistorisch pand, tot 1947 het wachtlokaal voor de tram tussen Assen en Coevorden. Nu kan hier worden gedineerd, overnacht en vergaderd. In 2002 was er al een restaurant in het pand gevestigd, maar Blokland en Diesveld vonden het zonde om in zo’n groot pand alleen een restaurant gevestigd te hebben. Daarom hebben ze een deel verbouwd tot vergaderlocatie en drie gastenkamers. In het restaurant stellen ze vier keer per jaar een nieuwe kaart samen, met speciale aandacht voor de seizoenen. Nieuwe gerechten worden bedacht en proeverijen voor vaste gasten worden georganiseerd. Het streven is zo verantwoordelijk mogelijk met eten om te gaan. De producten worden zoveel mogelijk uit de eigen omgeving gehaald en waar mogelijk wordt er biologisch gekookt. Het Tramlokaal is opgenomen in de gids van Erfgoed Logies, logiesaccommodaties in historische monumenten.

http://www.tramlokaal.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Mepperstraat 3
7855 PH
Meppen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.