Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Restaurant Groenland - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Oxxafood Oxxafood Natuurvoeding
Restaurant Bla Bla Restaurant Bla Bla Natuurvoeding

Restaurant Groenland

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Na heropening in nieuwe stijl kun je bij Groenland terecht voor een diner in het restaurant, maar ook voor een hapje en een drankje aan de (wijn)bar, aan de stamtafel of in de lounge. Daarnaast is er grote zonnige binnentuin. Duurzaamheid zit in de bedrijfsfilosofie van Groenland. Het restaurant werkt intensief samen met lokale en biologische leveranciers; alles van dichtbij. Maandelijks worden er terugkerende evenementen georganiseerd ondersteund door muziek en cultuur waarbij wij de gasten inspirerende momenten en ontmoetingen in een ongedwongen sfeer kunnen bieden. Chef Tamara de Borst is verantwoordelijk voor de culinaire invulling van Nieuw Groenland en laat zich inspireren door het seizoen. De menukaart wisselt regelmatig en daarnaast zijn er altijd menu's buiten de kaart om te verkrijgen, veel met streekproducten, alles vers en huisgemaakt. “Iedereen kan nu bij ons terecht voor een kop koffie met taart, eenvoudige of uitgebreide lunch, gezellig borrelen aan de bar met een hapje en 's avonds dineren”, aldus Niels Oosthoek, eigenaar van restaurant Groenland. 'Groenland Upstairs' biedt ruimte aan 22 personen voor private dining of vergaderingen.

http://www.restaurantgroenland.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Hoofdstraat 155
3971 KJ
Driebergen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.