Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van RAU - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
NOVATO Packaging NOVATO Packaging Professionele diensten
Ootes Consult B.V. Ootes Consult B.V. Professionele diensten
Royal Ship Royal Ship Professionele diensten
S.K.B. St. Kleinschalige Bedrijven S.K.B. St. Kleinschalige Bedrijven Professionele diensten

RAU

Professionele diensten (Sociale economie)

Het in Amsterdam gevestigde architectenbureau RAU werkt al sinds 1992 vanuit een sterk bewustzijn ten aanzien van het ontwerpen van duurzame gebouwen. In een wereld waarin de natuur zo veel door menselijke activiteit wordt bedreigd, wil RAU door middel van het werk een positieve bijdrage leveren aan de bescherming van deze planeet. In gebouwen van RAU worden intelligente verwarmings-, ventilatie- en koelsystemen gebruikt samen met een geavanceerde integratie van structuren en techniek, het gebruik van menselijke energie als energiebron, hyper-efficiënte ontwerpen, hergebruik van materialen en toepassing van 'vogelpannen' en 'vleermuizenkelders'. RAU neemt actief deel aan de huidige internationale discussie over duurzaamheid en de ontwikkeling van energiebesparende technologieën. Een greep uit de gerealiseerde projecten: onder andere twee kantoren Triodos Bank in Zeist, het kantoor van het Wereld Natuur Fonds in Zeist, het universiteitsgebouw in Groningen en het Piter Jelles College in Leeuwarden.

http://www.rau.eu

Professionele diensten

In deze sector financiert Triodos Bank dienstverlenende bedrijven, die een evenwicht zoeken tussen People, Planet en Profit. Hierbij kunt u denken aan adviesbureaus, architecten, aannemers en dienstverleners aan particulieren.

Adres:
Hamerstraat 3
1021JT
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.