Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van De Boomhut - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
De Kroost De Kroost Kinderopvang
De Sterretjes De Sterretjes Kinderopvang

De Boomhut

Kinderopvang (Cultuur en welzijn)

De Boomhut is een peuterspeelzaal, tussenschoolse- en buitenschoolse opvang met antroposofische uitgangspunten, in 2006 opgericht door Nicole de Cuba Romein en Mariette de Groot. Er wordt onder meer kunstzinnige workshops gegeven aan de kinderen. De Boomhut is gevestigd in een gebouw waar peuters en schoolkinderen zich thuis voelen en waar ook ouders welkom zijn. De missie is Bewust kijken naar waarden en normen met respect voor elkaar en de natuur om ons heen: dat is wat wij willen uitdragen. De Boomhut is bijzonder want door de kleinschaligheid kunnen we de garantie geven dat er vaste leiders op de groep staan. Dit geeft vertrouwen en stabiliteit voor de kinderen.

http://www.indeboomhut.nl

Kinderopvang

In deze sector financiert Triodos Bank kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanginstellingen. Triodos Bank let daarbij met name op het pedagogisch beleid.

Adres:
Jonkerbos 260
2715 SZ
ZOETERMEER
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.