Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Piet Hein Eek - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Piet Hein Eek

Productie (Sociale economie)

Piet Hein Eek is een bekende Nederlandse meubelontwerper. In 1990 studeerde hij af aan de Design Academy in Eindhoven met een kast van sloophout. Met dit eenvoudige en sobere ontwerp maakte Eek een statement in de designwereld die in het begin van de jaren '90 nog gekenmerkt werd door perfectie en overdadige neobarokke ontwerpen. Eek wilde echter laten zien dat producten die niet 'perfect'zijn, ook aan onze wensen van esthetiek en functionaliteit kunnen voldoen. Hij bleek een vooruitziende blik te hebben. De vraag naar zijn meubels groeide en zijn collectie kasten, tafels en stoelen van gebruikte materialen heeft zich sindsdien uitgebreid. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gewilde ontwerpers van dit moment, getuige de vele interviews met hem in verschillende media en zijn netwerk van (inter)nationale dealers. In 2005 won Eek de zogeheten Woonprijs als beste interieurontwerper.

http://www.pietheineek.nl/

Productie

In deze sector financiert Triodos Bank een breed spectrum aan duurzame productiebedrijven, waaronder drukkerijen, uitgevers, en ambachtslieden.

Adres:
Halvemaanstraat 30
5651 BP
Eindhoven
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.