Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Obilot natuurtextiel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Miss Green Miss Green Winkels Non-food
Multi Ratio Multi Ratio Winkels Non-food
Roetz-Bikes Roetz-Bikes Winkels Non-food
Saru Soda Saru Soda Winkels Non-food

Obilot natuurtextiel

Winkels Non-food (Sociale economie)

Obilot natuurtextiel in Zutphen is de winkel van het echtpaar Ute Wiedemann en Diederik Rijs. In de winkel verkopen ze, al 26 jaar, producten vervaardigd van natuurlijke materialen zoals zuiver scheerwol, natuurzijde, biologische katoen, linnen en hennep. Obilot biedt eigentijdse mode voor vrouwen, mannen, kinderen en baby's. Elk half jaar is er een compleet nieuwe, met zorg samengestelde collectie. De kleding is zoveel mogelijk van biologische of Demeter kwaliteit en niet chemisch behandeld. Obilot koopt alleen in bij bedrijven waar voor de werknemers verantwoorde werkomstandigheden zijn gerealiseerd. Kortom, mooie kleding waar je je lekker in voelt.

http://www.obilot.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Groenmarkt 1
7201 HW
Zutphen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.