Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Nieuwe Kanaal II - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
New Element I C.V. New Element I C.V. Duurzaam vastgoed
Nieuwe Heren 119 Nieuwe Heren 119 Duurzaam vastgoed
Nieuwe Kanaal I Nieuwe Kanaal I Duurzaam vastgoed
Nieuwe Keizersgracht 63 Nieuwe Keizersgracht 63 Duurzaam vastgoed

Nieuwe Kanaal II

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Kantoorpand Nieuwe Kanaal II is in november 2005 opgeleverd. Triodos Vastgoedfonds kon dit object nog voor aanvang van de bouw, ‘turn key’ aankopen en er zo voor zorgen dat het pand zeer duurzaam gebouwd is. Het gebouw heeft een Energieprestatie Coëfficiënt (EPC) die 30% lager dan de wettelijke norm voor kantoorgebouwen. Het object heeft een A energielabel. Dit pand is in het bezit van een zogenoemde groenverklaring van de fiscale regeling groenprojecten van het Ministerie van VROM.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde, duurzaam gerenoveerde en duurzaam beheerde panden en monumenten. Triodos Vastgoedfonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren. Beleggingen vinden plaats in Nederland.

Adres:
Nieuwe Kanaal
Wageningen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.