Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Nieuwe Kanaal I - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
New Element I C.V. New Element I C.V. Duurzaam vastgoed
Nieuwe Kanaal II Nieuwe Kanaal II Duurzaam vastgoed
Nieuwe Keizersgracht 63 Nieuwe Keizersgracht 63 Duurzaam vastgoed
P.V. Martinez P.V. Martinez Duurzaam vastgoed

Nieuwe Kanaal I

Duurzaam vastgoed (Natuur en milieu)

Het kantoorpand is in 2005 aangekocht door Triodos Vastgoedfonds. Bij dit pand scoren met name de People aspecten heel goed. Zo heeft de huurder ruime inspraak gehad bij de aanpassingen van het gebouw. De huurder is actief op het gebied van onderzoek naar hout, de toepassing van hout en bosbouw.

Duurzaam vastgoed

Triodos Bank investeert in panden die voldoen aan haar criteria van duurzaamheid en uitzicht bieden op een aantrekkelijk rendement. Ieder pand krijgt een score op de bekende begrippen People, Planet en Profit, aangevuld met Project. Zo worden de milieu-, sociale, ruimtelijke en economische aspecten steeds betrokken in de beoordeling van een aan te kopen pand.

Triodos Vastgoedfonds

Triodos Vastgoedfonds is het eerste duurzame beursgenoteerde open-end vastgoedfonds in Europa. Het fonds belegt in duurzaam gebouwde of beheerde panden en monumenten. Het fonds richt zich voornamelijk op commercieel vastgoed, zoals kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels. Indien passend kan echter ook in bijvoorbeeld scholen en kinderdagverblijven worden belegd. Beleggingen vinden plaats in Nederland. Aankoop en beheer van de panden gebeurt in samenwerking met Bouwfonds Real Estate Investment Management.

Adres:
Nieuwe Kanaal I 9e
Wageningen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .