Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurwinkel Deventer - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuurwinkel Deventer

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Nawi natuurwinkel Deventer is een grote en moderne winkel. Een prettige sfeer en klantvriendelijk handelen staan hier voorop. Er is een uitgebreide versafdeling brood, groente en fruit, zuivel en vlees. De winkel wordt zes keer per week door de versgrossier beleverd, waardoor de kwaliteit van de producten optimaal is. In de droogwaren is er een zeer ruim assortiment biologische en biologisch-dynamische artikelen. Tevens vindt u een drogisterijafdeling in de winkel waar vier gediplomeerde (assistent) drogisten u goed kunnen adviseren.

http://www.denatuurwinkel.com

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Smedenstraat 106-108
7411 RJ
Deventer
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

De Koffiefabriek
Met uw spaargeld of belegd vermogen  kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering?  Lees hoe u een krediet kunt aanvragen .