Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurvoedingssupermarkt Gimsel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuurvoedingssupermarkt Gimsel

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Gimsel in De Groene Passage is een grote natuurvoedingssupermarkt met de nadruk op vers, ambachtelijk & gezond. Zo straalt je bij binnenkomst een kleurrijke groente- en fruitafdeling tegemoet; meer dan 140 soorten groente en fruit, waaronder een aantal 'vergeten' groenten. Al naargelang de teeltwijze worden de groenten aangeduid met biologisch (EKO) of biologisch-dynamisch (Demeter). In de eigen bakkerij wordt een deel van het broodassortiment dagelijks vers gebakken; je vindt er ruim 90 soorten brood (zuurdesem en gist), kleinbrood en gebak. De kaasafdeling heeft 150 verschillende soorten binnen- en buitenlandse kazen op de plank liggen; traditioneel- en vegetarisch gestremde kaas, kaasjes zonder zuivel en een wisselend aanbod van seizoenskazen. Op de kruideniersafdeling koop je de producten die je dagelijks nodig hebt; ontbijtproducten, koffie, bijzondere theeën, oliën, azijn, natuurlijke smaakmakers, kruiderijen.

http://www.degroenepassage.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Mariniersweg 9-31
3011 NB
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.