Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurvoedingssupermarkt Gimsel - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Natuurwinkel Drachten Natuurwinkel Drachten Natuurvoeding
Natuurwinkel Ermelo Natuurwinkel Ermelo Natuurvoeding
Natuurwinkel Gouda Natuurwinkel Gouda Natuurvoeding

Natuurvoedingssupermarkt Gimsel

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Gimsel in De Groene Passage is een grote natuurvoedingssupermarkt met de nadruk op vers, ambachtelijk & gezond. Zo straalt je bij binnenkomst een kleurrijke groente- en fruitafdeling tegemoet; meer dan 140 soorten groente en fruit, waaronder een aantal 'vergeten' groenten. Al naargelang de teeltwijze worden de groenten aangeduid met biologisch (EKO) of biologisch-dynamisch (Demeter). In de eigen bakkerij wordt een deel van het broodassortiment dagelijks vers gebakken; je vindt er ruim 90 soorten brood (zuurdesem en gist), kleinbrood en gebak. De kaasafdeling heeft 150 verschillende soorten binnen- en buitenlandse kazen op de plank liggen; traditioneel- en vegetarisch gestremde kaas, kaasjes zonder zuivel en een wisselend aanbod van seizoenskazen. Op de kruideniersafdeling koop je de producten die je dagelijks nodig hebt; ontbijtproducten, koffie, bijzondere theeën, oliën, azijn, natuurlijke smaakmakers, kruiderijen.

http://www.degroenepassage.nl

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Mariniersweg 9-31
3011 NB
Rotterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.