Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuurlijk Smullen - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuurlijk Smullen

Natuurvoeding (Natuur en milieu)

Snacken is lekker, maar kan het ook verantwoord? Die vraag stelde Helen Geul zichzelf. Ze gaf vervolgens zelf ook antwoord. Door ondernemer te worden en een snackbar te openen. De naam had ze snel bedacht: Natuurlijk Smullen.

Zuinig omspringen met onze wereld, zodat ook volgende generaties ervan kunnen genieten. Dat kan als je de zaken anders aanpakt. Helen Geul kwam op het idee door een gebrek aan biologische en vegetarische alternatieven. Zij doet het dus anders. Natuurlijk Smullen verkoopt alleen biologische lekkernijen. Van belegde broodjes en snacks tot dagschotels en zelfgemaakte biologische patat.

Bij de eerste biologische cafetaria van Nederland gaat het niet alleen om ambachtelijk eten. Het is ook een fijne plek om te zijn. Modern ingericht en met vrolijke kroonluchters aan het plafond en kranten/tijdschriften op de tafel. Natuurlijk Smullen is dinsdag tot en met zondag open.

http://www.natuurlijksmullen.nl/

Natuurvoeding

In deze sector financiert Triodos Bank onder andere bedrijven die biologische producten aanbieden of verwerken. Zoals natuur- en gezondheidswinkels, slagerijen, voedsel- verwerkingsbedrijven, restaurants, café's en groothandels.

Adres:
Jan van Galenstraat 78
1056 CD
Amsterdam
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.