Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Natuur-en themapark OIKOS - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij

Natuur-en themapark OIKOS

Recreatie (Cultuur en welzijn)

Natuur- en themapark OIKOS wordt gerund door de familie Frijmuth (Frans, Jopie en 2 zoons) die al jaren Studio Web exploiteert. Binnen Studio Web maken zij objecten voor dierentuinen en pretparken. Deze ervaringen wilde de familie gaan gebruiken om een eigen milieu-educatiepark in Zuid-Oost Drenthe op te zetten. Hiervoor hebben Frans en Jopie eind 2007 De Tuinen van Ruinen verworven. De familie heeft verschillende eigen educatie en recreatieve elementen aangebracht, waardoor het park een unieke sfeer heeft gekregen: prachtige tuinen met veel hoekjes, doorkijkjes en vijvers. Ook zijn er dieren en speelmogelijkheden voor kleinere kinderen en is het geheel geschikt voor minstens een halve dag plezier. Voor gezelschappen, kinderfeestjes en dergelijke zijn speciale arrangementen mogelijk.

http://www.parkoikos.nl

Recreatie

In deze sector financiert Triodos Bank onder meer parken, kampeer- terreinen en projecten op het gebied van eco toerisme.

Adres:
Achterna 20
7963 PM
Ruinen
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.