Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van Multi Ratio - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
MUD Jeans MUD Jeans Winkels Non-food
Miss Green Miss Green Winkels Non-food
Obilot natuurtextiel Obilot natuurtextiel Winkels Non-food
Roetz-Bikes Roetz-Bikes Winkels Non-food

Multi Ratio

Winkels Non-food (Sociale economie)

Multiratio, gevestigd te Doetinchem, is gespecialiseerd in het inrichten van kantoren en magazijnen, met zowel nieuwe als gebruikte meubelen en stellingen, welke hun weg vinden door heel Nederland. Er wordt rechtstreeks met fabrikanten samengewerkt, zodat een concurrerende prijs wordt gerealiseerd zonder aan de kwaliteit te tornen. De eigen Huislijnen, voor zowel de meubelen als de stoelen, zijn hiervan het bewijs. Middels een jarenlange samenwerking met toonaangevende multinationals is er continue aanbod van kwalitatief hoogwaardig gebruikt meubilair, met een zeer prettige prijsstelling. Multiratio heeft eigen chauffeurs en monteurs die voor een correcte inhuizing en montage zorgdragen.
Neem gerust een kijkje op de uitgebreide website: www.multiratio.nl

http://www.multiratio.nl

Winkels Non-food

In deze sector financiert Triodos Bank een breed scala aan duurzame winkeliers. Vaak zijn dat gespecialiseerde winkels met ambachtelijke producten.

Adres:
Plakhorstweg 46
7008 AT
Doetinchem
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.