Ga naarhoofdnavigatie, zoekvak of decontent

Foto van More Stage Services - Mijn geld gaat goed
Deze organisaties financieren wij
Mediamatic Mediamatic Kunst en cultuur
Metaalkathedraal Metaalkathedraal Kunst en cultuur
Museum De Kantfabriek Museum De Kantfabriek Kunst en cultuur
Muziekgebouw aan 't IJ Muziekgebouw aan 't IJ Kunst en cultuur

More Stage Services

Kunst en cultuur (Cultuur en welzijn)

More Stage Services levert hoogwaardige dienstverlening aan theaterproducties, evenementen, muziekfestivals en studio's. De ruime ervaring met de meest gangbare apparatuur heeft geleid tot de mogelijkheid de klant van een deskundig advies en professionele uitvoering te voorzien. Het bedrijf is een full service verhuurbedrijf. Men kan zorgen voor: apparatuur, crew, logistiek en preproductionele planning. Het merendeel van de apparatuur is ook los in te huren door erkende bedrijven, gezelschappen en culturele instellingen. More Stage Services is naast leverancier, ook een producent van specifieke theater en pro-sound accessoires. De werkplaatsen voor elektronica, techniek en decorbouw kunnen elke klus aan, van klein tot groot. Naast de verhuur en verkoop van podiumapparatuur doet het bedrijf nog veel meer. Zo levert men: decorbouw, lichttorens, mobiele ballet ‘practice bars’, en last men bijvoorbeeld ook speaker ophangsystemen voor bijzondere plaatsing zoals in hoeken.

http://www.morestage.nl

Kunst en cultuur

De spaarders en beleggers van Triodos Bank helpen een hele trits aan artistieke ondernemingen. Dat kan door hierin te investeren of ze te financieren. Van schilderen, film en beeldhouwen, tot theater, muziek en moderne dans - zo komen de kunsten tot leven in Nederland.

Adres:
Lekstraat 176
Den Haag
Nederland

Laat uw geld werken aan een duurzamere wereld

teaser-koffiefabriek-290
Met uw spaargeld of belegd vermogen kunnen wij duurzame ondernemers financieren. Dubbel rendement, goed voor u en de wereld om u heen.  

Zoekt u een duurzame lening voor uw onderneming?

  Teaser Roetz Bikes
Onderneemt u met hart en hoofd in een van de sectoren die wij financieren en heeft u behoefte aan een financiering? Lees hoe u een krediet kunt aanvragen.